Werkwijze

Op pad

Wendy Winkelman neemt haar klanten mee naar buiten, de natuur in. Door uit hun vertrouwde omgeving te stappen wordt er letterlijk afstand genomen. Dit gecombineerd met metaforen uit de natuur leidt veelal tot nieuwe inzichten.

Door in beweging te komen, kom je los uit je hoofd. Door visueel te werken in concrete oefeningen kan snel tot de essentie worden gekomen.

De korte compacte trajecten zijn krachtig en laten in korte tijd zien waar het werkelijk om gaat. Werken in de natuur geeft rust en ruimte in je hoofd om tot nieuwe inzichten te komen en zaken achter je te laten.

Na een viertal wandelingen van ca. 2 uur heb jij zicht op welke veranderingen bij jouw vraag passen en heb je vaak al een aantal concrete stappen genomen.

Investering

Een individueel coachtraject bestaande uit vier wandelingen van ca. 2 uur vraagt een investering van 1.250 Euro. Voor een éénmalige wandeling als sparringpartner wordt een tarief van 250 Euro gehanteerd. Veelal is je werkgever bereid budget voor coaching beschikbaar te stellen of kun je je opleidingsbudget hiervoor gebruiken.

Teamtrajecten worden altijd in nauw overleg met de opdrachtgever samengesteld. De investering hiervoor is afhankelijk van de inhoud en omvang van het programma.  

Main menu

Werkwijze